Ryu's photo

Nimi: Hopeanuoli / Gin
Rotu: Akita inu
Sukupuoli: Uros
Isä: Riki
Äiti: Fuji
Puoliso: Sakura
Pennut: Weed, Yukimura ja Joe

Hopeanuoli on animen päähenkilö. Hopeanuoli syntyy hopearaidallisena pentuna. Daisuke-niminen poika antaa Hopeanuolelle nimen ja siitä hetkestä he ovat parhaat ystävät, kunnes Gohei ottaa Hopeanuolen ja kouluttaa tästä kunnon karhukoiran. Daisuke ja Hopeanuoli lähtevät metsään he kaatavat ensimmäisen yhteisen karhunsa ja törmäävät samalla matkalla koiralaumaan. Hopeanuoli meinaa tehdä tuttavuutta, mutta Cross-niminen narttu koira estää tämän. Hopeanuoli palaa metsään pimeällä ja törmää Johniin jolla on samat suunnitelmat ottaa laumasta selvää. Pian he ovat lauman luona ja John haastaa lauman johtajan taisteluun. Madara saapuu paikalle ja koirat häätävät sen yhdessä pois. Hopeanuoli liittyy laumaan ja he matkaavat ympäri Japania. Kerättyään koirat he palaavat takaisin. Taistelun lopussa Hopeanuolen isä Riki, kuolee ja antaa lauman johtaja-paikan Hopeanuolelle.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Ben
Rotu: tanskandoggi
Sukupuoli: Uros
Puoliso: Cross
Pennut: Ken, George ja Miney

Ben on ensimmäisen joukkueen johtaja. John haastaa Benin taisteluun kunnes taistelu keskeytyy. Ben näkee kuinka Hopeanuoli ja John taistelevat Madaraa vastaan ja tunnustaa heidät kunnon uroiksi. Ben johdattaa laumansa Akamen luokse ja he saavat Akamen laumoinensa mukaan. Ben sokeutuu jolloin Hopeanuoli ottaa johdon. Moss kertoo Hopeanuolelle Hokkaidosta, mutta Ben kertoo että aika ei riitä ja he lähtevät takaisin Ohuun. Lopputaistelu oli alkanut, Riki käskee Benin jäädä Crossin ja heidän pentujen luokse, Ben ei kuitenkaan tottele ja lähtee taisteluun mukaan.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Riki
Rotu: akita inu
Sukupuoli: Uros
Isä: Shiro
Äiti: Yuamabuki
Puoliso: Fuji
Pennut: Gin/Hopeanuoli, ja kaksi Ginin veljeä. Rikillä voi myös olla pentu nimeltä Aka.
Kuolee: Kun Akakabuto lävistää tämän selkärangan.

Riki ja tämän isäntä Gohei lähtivät talvella metsälle. He törmäävät Akakabotoniin. Riki haavoittuu pahasti, mutta silti tämä jaksaa pelastaa Hopeanuolen joka Daisuken kanssa tuli paikalle. Riki tippuu rotkoon, kaikki luulevat hänen kuolleen. Kun Hopeanuoli liittyi laumaan ja näki ensimmäistä kertaa johtajan, hän sanoi tätä isäkseen sillä Riki oli lauman johtaja. Riki ei muistanut, että hänellä on pentuja. Lopputaistelussa Riki hautautuu puiden sekaan, sieltä noustessa Riki saa muistinsa takaisin. Riki haavoittuu kun Akakabooto meinasi tappaa Gohein, mutta Riki hyppäsi väliin. Riki tunnustaa Hopeanuolen pojakseen, antaa tälle vallan ja kuolee.

Ryun kuva

Nimi: John
Rotu: saksanpaimenkoira
Sukupuoli: uros
Kuolee: Weedissä, kun Hougen rääkkää tämän elävältä.

John oli Hidetoshin koira. Kun John ja Hopeanuoli tapasivat ensimmäisen kerran, heidän välillä oli jo silloin riitaa. John ei aikonut liittyä löytämäänsä laumaan vaan haastaa johtajan ja viedä lauman. John epäonnistuu ja liittyy laumaan, hän saa tehtävän mennä kertomaan Hopeanuolelle Akakaboottonista.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Smith
Rotu: sekarotuinen
Sukupuoli: Uros
Kuolee: Kun yrittää tappaa kaibutsun onnistumatta siinä.

Smith on kolmannenjoukkueen johtaja. Iga-alueella, Smith kaivaa esiin hiekasta yhden Akamen alamaisista, kaikki luulevat koiran kuolleen, mutta koira vetää Smithin mukanaan maan alle. Smith viedään taloon, jossa tätä kuulusteltiin. Smith kertoo, että koirat olivat todella väärässä siitä, että he olivat Kogalaisia.
Lopputaistelussa Smith haavoittuu, eikä osallistu suureen taisteluun Akakabootoa vastaan vaan hakee Gohein paikalle.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Akame
Rotu: kishu
Sukupuoli: Uros

Akame ja Ben ovat tavanneet ennen, kuin Ben oli ensimmäisen joukkueen johtaja. Ben oli metsällä isäntänsä kanssa, Benin isäntä luuli Akamea liito-oravaksi ja ampui tätä. Ben päästi Akamen häkistä, jolloin Akame oli Benille velkaa. Akame luuli Benin ja tämän lauman olevan Kogalaisia apureita, mutta tajuaa silloin kuin on liian myöhäistä. Akame ja Kurojaki ovat toisilleen vihollisia, mutta Hopeanuolen avulla tämä saa kukistettua Kurojakin. Akame polttaa Iga-talon ja liittyy Hopeanuolen laumaan.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Bill
Rotu: dopermanni
Sukupuoli: Uros

Bill on vuoristokoirien johtaja. Bill ei halunnut taistella, sillä Musashi toi paikalle taistelukoiria. Bill liittyy Hopeanuolen laumaan heti, kun tämä näkee omin silmin Hopeanuolen voitettua Sniperin.

Ryun kuva!

Nimi: Gohei Takeda
Rotu: Ihminen
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Karhunmetsästäjä

Gohei on kylän paras karhunmetsästäjä ja omistaa kylän parhaimmat karhukoirat. Gohei ja Riki olivat metsästämässä, kunnes törmäävät Akakaboottoniin. Gohei ja Riki pääsevät turvaan onkaloon, jonne karhu ei pääse. Gohei yrittää syöttää Rikille omaa lihaansa, mutta Riki ei suostu syömään. Gohei ottaa Hopeanuolen ja kouluttaa siitä hyvän karhukoiran. Gohei on sairas, joten tämä pyörtyilee.

HS

Nimi: Hidetoshi
Rotu: Ihminen
Sukupuoli: Mies
Isä: ? Kuoli Akakabootonin kynsiin.
Ammatti: Lääkäri ja karhunmetsästäjä.

Hidetoshi tuli kylään sen takia, kun Akakabootto oli tappanut tämän isän. Hidetoshilla on koira, John, jonka tämä menettää laumalle. Hidetoshi ja John ovat kiertäneet maailmalla ja ampuneet monenlaisia eläimiä, Daisuke tutustuu tätä kautta jousiammuntaan. Hidetoshi saa Daisuken kiinni ja kieltää tätä käymästä harjoittelemassa.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Kisaragi
Rotu: siperianhusky
Sukupuoli: Uros
Pennut, jos sellaisia on: Shinsaku, Shintarō Shirosaku, Kogoro, Kichinosuke sekä Izō.

Kisaragi on Mutsun ensimmäinen kenraali. Kisaragi haluaa laumastansa maailman vahvimman, eikä Ohun lauma olisi paha lisäys joten tämä rääkättää Mossin ja tämän väliaikaista laumaa kraatterissa jossa ei ole vettä eikä ruokaa. Kisaragi saa Terryn kiinni Hazukin kimpusta ja haastaa tämän. Kisaragi sokeuttaa Terryn jolloin Terry hyökkää suoraan karhun kimppuun. Kisaragi tajusi Terryn sanat silloin kuin Hopeanuoli oli saapunut paikalle. Yhdessä he tappoivat karhut, ja Kisaragi liittyy Ohun-laumaan.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Minazuki
Rotu: Siperinhusky
Sukupuoli: uros

Minazuki, yksi Mutsun kenraaleista.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Uzuki
Rotu: Siperinhusky
Sukupuoli: Uros

Uzuki, yksi Mutsun neljästä kenraalista.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Hazuki
Rotu: siperinhusky
Sukupuoli: uros

Hazuki, Mutsun kenraali.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Terry
Rotu: mastiffi
Sukupuoli: Uros

Terry liittyi Kisaragin laumaan, kun Ben saapuu paikalle, tämä heittää Benin alas kraatteriin muiden luokse. Samalla tämä sanoo, että auttaa heitä. Terry tappaa pari koiraa, kunnes Hazuki näkee tämän ja keskeyttää. Kisaragi tulee paikalle ja Terry joutuu taistelemaan tätä vastaan. Terry sokeutuu ja tämä hyppää tuomioonsa.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Oliver
Rotu: lyhytkarvainen mäyräkoira
Sukupuoli: Uros

Oliver oli pelastanut Crossin ennemmin. Oliver auttaa Ohunlaumaa pääsemään nopeampaa Ohuun. Oliver liittyy laumaan.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Moss
Rotu: mastiffi
Sukupuoli: Uros
Pennut: Jaguaari

Moss sai tietää Akatoran ja tämän veljien kostosta Hyenalta. Sniper haavoittaa Mossin poikaa Jaguaaria ja Moss luulee, että Ben ja tämän pieni lauma teki sen. Kun laumat kohtaavat, Moss yuöntää kiviä koirien päälle, Ben jää yhden kiven alle. Hopeanuoli ja Smith saapuvat paikalle, kun Hopeanuoli saa tietää Benin kohtalosta tämä suuttuu Mossille ja alkaa tappelemaan tämän kanssa. Ben nousee kivien alta ja ottaa Mossin kanssa yhteen. Moss liittyy Benin laumaan, kun näkee omin silmin Jaguaarin elävän.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Jaguaari
Rotu: ?
Sukupuoli: Uros

Mossin poika. Jaguaari oli hyvän ystävänsä kanssa menossa jonnekin. Hyena pysäyttää nämä ja pian Jaguaarin ystävä on tapettu. Sniper haavoittaa Jaguaaria,  mutta Hopeanuoli keskeyttää tämän. Jaguaari käyttää tilaisuutta hyväkseen ja lähtee Benin luokse kertomaan tapahtuneesta. Great jää Jaguaarin kanssa kallion suulle ja Jaguaari kertoo kaiken Greatille. Jaguaari menee takaisin isänsä luokse, kun haava ei ollut enää paha.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Cross
Rotu: saluki
Sukupuoli: Narttu
Pennut: Ken, George ja Miney.

Cross on lauman ainoa narttu ja Benin puoliso. Kun Hopeanuoli lähti seuraamaan laumaa, Cross kävi sanomassa Hopeanuolelle pari sanaa. Cross jäi laivaan mutta lähti kuitenkin Hopeanuolen perään, vaikka oli raskaana. Cross joutuu Benitzakuran kanssa samaan häkkiin, mutta jotenkin Benitzakura sai Crossin rentoutumaan ja kertomaan kaiken. Cross pääsee ketjusta, kun Hopeanuoli oli saanut Benitzakuran laumaan. Cross saa kolme pentua kun he menivät takaisin johtajan luokse.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Great
Rotu: tanskandoggi
Sukupuoli: Uros

Grat, yksi Ohun lauman kenraaleista. Great lähti hakemaan Bemua laumaansa, mutta epäonnistui. Bemu käski Greatin raiteille makamaan, jotta näkisi kuinka uskollinen Great on johtajallensa. Ennenkuin juna ajoi Greatin päälle, Bemu pelasti tämän.

©

Nimi: Hakuro
Rotu: siperinhusky
Sukupuoli: Uros
Pennut, jos sellaisia on:Byakko, Seiryū, Genbu ja Suzaku.

Hakuro tulee Hokkaidosta omin-nokkinensa. Kun Hakuron ja Benin lauma kohtasivat, Hakuro esittäytyi ja kertoi suunnitelmansa viedä Benin lauma Ohun johtajalle tuliaisena. Hakuro opettaa Hopeanuolelle hänen maansa tervehdyksen.

Image and video hosting by TinyPic

Nimi: Benitzakura
Rotu: tosa
Sukupuoli: uros
Kuolee: Kun tappaa Mosan veden alla.

Benitzakura oli taistelemassa härkää vastaan, kunnes Hopeanuoli tuli keskeyttämään. Hopeanuoli vetää Benitzakuran kaulapannan pois ja tämä pitää sitä röyhkeänä tekona. Hopeanuoli antaa Benitzakuran lyödä kahdesti jolloin tällä olisi syytä tavata koira uudestaan. Benitzakuran kotona Hopeanuoli ja Benitzakura ottavat yhteen, lopulta Benitzakura liittyy laumaan. Benitzakura päätti lopettaa Mosan elämän viemällä tämä järvenpohjaan, mutta tämä jäi itse kiinni käyteen ja päätti, että hänkin kuolee jotta saisi karhun tapettua.

Image and video hosting by TinyPic

Nimi: Bemu
Rotu: bokseri
Sukupuoli: Uros

Great haki Bemun laumaan, jotta saisi tehtävänsä suoritettua.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Wilson
Rotu: pitkäkarvainen collie
Sukupuoli: Uros

Wilson piti Kurojakin pentua suussaan ja heitti tämän kuiluun. Cross menee pennun ja Wilsonin mukana kuiluun, koska Cross ei kestä pennun itkua. Wilson kertoo Hopeanuolelle Benitzakurasta, maailman vahvimmasta koirasta.

Image and video hosting by TinyPic

Nimi: Akakabuto/Akakabooto
Rotu: harmaakarhu
Sukupuoli: Uros
Pennut: niitä oli monia, mutta nimiä ei kerrottu.
Kuolee: Kun Hopeanuoli katkaisee kaulan.

Akakaooto, animen pääpahis. Gohei ampui Akakabootonin toisen silmän ja siitä asti karhulla on ollut aikeena tappaa Gohei ja tämän koira Riki.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Akatora
Rotu: Kai
Sukupuoli: Uros
Kuolee: Kun sokeuttaa Akakaboottonin.

Akatora, tiikeriveljeksistä vanhin. Akatora, Kurotora ja Chutora hylättiin pentuina laatikossa vuorille. Vuoristokoira Tin, käy pentujen päälle. Ben pelastaa koirat ja he ovat Benille velkaa. Akatora ei tunnista Beniä, vaan koirat käyvät taistoon. Akatora huomaa, että Ben käyttää tämän nimeä ja alkaa miettimään mistä Ben tietää hänen nimensä. Akatora huomaa, että Ben on se koira joka pelasti heidän henkensä. Lopputaistelussa Akatora haavoittuu mutta päättää lopettaa elämänsä kunniakkaasti. Tämä lähtee hyökkäämään Akakabootonin silmää päin, mutta karhu lävistää Akatoran rintakehän. Akatora ei ole vielä valmis ja irrottaa itsensä kynsistä. Akatora pääsee karhun ainoaan silmään ja puhkaisee sen samalla kuolien itse.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Chutora
Rotu: Kai
Sukupuoli: Uros
Pennut, jos sellaisia on: Shōji, Shigure, Dodo ja Buru

Akatoran ja Kurotoran veli.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Kurotora
Rotu: Kai
Sukupuoli: Uros
Pennut, jos sellaisia on: Kagetora, Nobutora ja Harutora

Kurotora menettää toisen silmänsä Tinin hyökättyä.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Hyena
Rotu:  weimarinseisoja
Sukupuoli: Uros
Kuolee: Pelastaessaan Benin.

Hyena on petturi. Hyena pelastaa Benin mutta kuolee itse.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Sniper
Rotu: dopermanni
Sukupuoli: Uros
Pennut: Lector ja Thunder

Sniper, Ohulauman upseeri. Sniper haluaa itse johtajaksi joten tämän pitää ensin tappaa kilpailevat koirat: Benin ja Hopeanuolen. sniper tekee ilkitöitä Benille ja tämän laumalle. Sniper ja Ben ottavat yhteen kallionkielekkeellä, Ben saa otteen ja tipututtaa itsensä ja Sniperin kuiluun. Hyena käy pelastamassa Benin. Sniper saa vammoja ja joutuu koirienm pyörätuoliin.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Kurojaki
Rotu: shikoku
Sukupuoli: Uros
Pennut: Tesshin.
Kuolee: Kun hyppää palavaan taloon.

Kurojaki, kogien johtaja. Akame ja Kurojaki ovat olleet vihoissaan toisilleen iät ja ajat. Kurojaki antaa laumansa syödä koiran lihaa, joten he syövät Akamen alamaisia. Kurojaki piirittää lammen, jossa Akame, Hopanuoli ja pari Igaa ovat hakemassa vastamyrkkyä ohdakkeisiin. Akame jää taistelemaan, mutta Hopeanuoli käy hakemassa Akamen pois. Kurojaki ja Hopeanuoli ottavat yhteen ja Hopeanuoli voittaaa. Hopeanuoli käskee Kurojakin pois, vaikka tällä oli pentu. Akamen polttaessa Iga-taloa Kurojaki syäksyy tuleen.

Image and video hosting by TinyPic

Nimi: Musashi
Rotu: tosa
Sukupuoli: Uros

Musashi auttoi Hopeanuolen laumaa hakemalla taistelukoiria.

Vain Hopeanuoli.suntuubin kuva!

Nimi: Daisuke Fujiwara
Rotu: Ihminen
Sukupuoli: Mies

Daisuke, Hopeanuolen ensimmäinen hyvä ystävä. Daisuke huusi isälle ja äidille että ne ovat syntyneet. Daisuke menee katsomaan pentuja ja huomaa Hopeanuolen muiden pentujen alta, hän nimeää Hopeanuolen ja on onnellinen koska sai hopearaidallisen pennun. Daisuke tietää, että uroksen omistaja saa ottaa yhden pennun, joten hän valmistautuu, että Hopeanuoli lähtee ja pakkaa tavaransa valmiiksi. Kun aika koittaa, Daisuke on mukana jokaisessa Hopeanuolen koulutuksessa. Daisuke sai tietää, että jousiammunnalla voisi tappaa karhun, niinpä tämä treenaa itsensä ja saa pian vedettyä jousen, pian he kaatavat kaatavat ensimmäisen karhun, mutta he jäävät kiinni ja Daisuke saa porttikiellon Hidetoshin luo. Daisuke hyvästelee Hopeanuolen kun suuri taistelu oli ohi ja toivottaa Hopeanuolen tervetulleeksi kyläilemään.

H.S

Nimi: Fuji
Rotu: Akita inu
Sukupuoli: narttu
Pennut: Gin ja kaksi pentua.

Hopeanuolen äiti.

Image and video hosting by TinyPic


Nimi: Madara
Rotu: Karhu
Sukupuoli: Uros
Kuolee: Kun saa oksan suuhunsa joka lävistää tämän kurkun.

Yksi vaarallisimmista karhuista.

Image and video hosting by TinyPic


Nimi: Mosa
Rotu: Karhu
Sukupuoli: Uros

Kuolee: Kun Benitzakura hukuttaa tämän.

Yksi vaarallisimmista karhuista.